BMS Groep Engineering

Interieur

Ons team van interieur-architecten en tekenaars, zijn  professioneel die zich bezighoudt met het ontwerpen en inrichten van binnenruimtes. Hun werk omvat verschillende taken en verantwoordelijkheden, waaronder:

  1. Ruimteplanning: Het creëren van functionele en esthetisch aantrekkelijke indelingen voor binnenruimtes, zoals woningen, kantoren, winkels en andere commerciële ruimtes.

 

  1. Conceptontwikkeling: Het bedenken van creatieve concepten en thema’s die passen bij de wensen en behoeften van de klant.

 

  1. Tekeningen en plannen maken: Het opstellen van gedetailleerde plattegronden, technische tekeningen en 3D-modellen om het ontwerp duidelijk weer te geven.

 

  1. Materialen en kleuren kiezen: Het selecteren van geschikte materialen, kleuren, meubels en decoraties die passen bij het ontwerpconcept en het budget van de klant.

 

  1. Samenwerken met andere professionals: Het samenwerken met architecten, bouwers, leveranciers en andere vakmensen om ervoor te zorgen dat het ontwerp correct wordt uitgevoerd.

 

  1. Projectmanagement: Het coördineren van de uitvoering van het project, inclusief het beheer van het budget, de planning en de kwaliteitscontrole.

 

  1. Advies geven: Het bieden van professioneel advies aan klanten over de beste inrichting en indeling van hun ruimtes.